Automatika intézet > Oktatás > Szakmai gyakorlat

Szakmai gyakorlat

 

Szakmai gyakorlat tájékoztató 

 

A szakmai gyakorlatok kari szintű ügyintézésének bevezetésével a szakmai gyakorlatot nem az intézet, hanem a Kar intézi.

 

Szakmai gyakorlat adminisztrációs menete

 

Első lépésként a Befogadó nyilatkozatot kell kitölteni, ezt elég 1 példányban, majd az Együttműködési megállapodást (szerződést) megkötni. A cégnek a saját adatait kell beírni és aláírva, lepecsételve elküldeni Lábasné Grega Ildikó részére (Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar 1084 Budapest, Tavaszmező u. 17.), vagy a hallgató személyesen is behozhatja.

Aláírás után visszapostázzuk a cégnek a saját példányát. Az egyetemnek 2 eredeti példányra van szüksége az Együttműködési megállapodásból (ennek van egy melléklete, abból is), tehát minimum 3 példányban kell aláírni és lepecsételni.
Ha több hallgatót foglalkoztat a cég, akkor elég a mellékletbe beírni a hallgatók nevét, nem kell külön a szerződésből is újat aláírni.

A gyakorlat végeztével:

  • a cégnek egy igazoló lapot kell kitölteni a szakmai gyakorlat teljesítéséről, értékelve a hallgatót.
  • a hallgatónak pedig egy 2-3 oldalas beszámolót kell készíteni, mely tartalmazza röviden a cég bemutatását, a hallgató által tanulmányozott/végzett munkafolyamatok/tevékenységek részletes leírását, a megszerzett ismereteket, a megismert újdonságokat stb.

 

További információkét forduljon az az Automatika Intézeti oktatási adminisztrációjához.

Sislák Katalin, Bécsi úti C. épület 324-es szoba.

Dokumentumok:

Automatika Intézet